Buitenschoolse opvang

Na schooltijd en in de vakanties kunnen leerlingen van 4 tot 13 jaar terecht bij BSO De Bizons, in ons eigen  schoolgebouw. De BSO wordt gefaciliteerd door kinderopvangorganisatie De Wigwam.

Wij vinden het belangrijk dat op de BSO een gemoedelijke, warme en huiselijke sfeer heerst en er veel uitdaging is voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Door het complete dagprogramma en de goede leidsters maakt onze BSO een groot verschil met andere organisaties.

Buiten de schoolweken biedt de BSO ook opvang in de schoolvakanties waarbij de kinderen deel kunnen nemen aan een uitdagend activiteitenprogramma!

Kinderdagverblijf De Wigwam 0-4 jaar
– Dagelijkse opvang van 7.30-18.30 uur

BSO De Bizons 4-13 jaar
-Voorschoolse opvang van 7.30 -8.30 uur
– Naschoolse opvang: dit is de opvang zodra de school uit is.
Voorschoolse en naschoolse opvang worden samen buitenschoolse opvang genoemd.

Vakantie-opvang
– In de vakanties zijn wij dagelijks open van 7.30-18.30 uur.

De vormen van onze contracten kunt u nalezen op onze website. De tarieven voor onze locatie in Eerbeek zijn hetzelfde als voor onze locatie in Loenen. Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website van De Wigwam.

N.a.v. uw inschrijving zullen wij contact met u opnemen. Na uw inschrijving ontvangt u digitaal een contract van ons. Wel zo handig. Dit wordt bewaard in uw eigen account, die u kunt bereiken via de ouder-login.
Kunt u niet digitaal inschrijven omdat u geen computer heeft, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U kunt dan via de post een inschrijfformulier krijgen.

 

Mocht u vragen hebben, mail of bel gerust. Ook kunt u contact opnemen met dhr. T. Aalders, mededirecteur. Hij verwerkt de administratieve zaken zoals de inschrijvingen. Wij wensen u en de kinderen een fijne tijd toe bij K.O.O. De Wigwam.

Met vriendelijke groet,

Alida Boer
directeur K.O.O. De Wigwam
info@koo-dewigwam.nl
tel: 06-47959335
(Tim Aalders, info@koo-dewigwam.nl, tel: 06-14398960)

 

 

C. van Leeuwenschool

H.A. Lorentzstraat 1
6961 XK Eerbeek

telefoon:
(0313) 65 17 76

e-mail:
directie@cvanleeuwen.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep