Afspraken rondom het brengen en halen

Het is voor de rust in de klas belangrijk dat de kinderen op tijd zijn. De school begint om ’s ochtends om 8.30 uur.

De kinderen mogen tien minuten voordat de les begint rustig naar binnen komen, dus vanaf 8.20 uur. Dit biedt de leerkracht de ruimte om voor schooltijd al even met de leerlingen te praten. De kinderen vanaf groep 3 gaan zelfstandig naar binnen. Leerlingen van groep 1 t/m 3 gaan door de zijdeur, de onderbouwingang. Leerlingen van groep 4 t/m 8 gaan door de hoofdingang.

 

Fietsenstalling

Wij willen aan alle leerlingen die op fiets komen, vragen om de ingang aan de H.A. Lorentzstraat te gebruiken. Graag meteen bij de ingang van het plein afstappen aangezien de afspraak geldt dat er op het plein niet gefietst mag worden.

De ruimte om de fietsen te stallen is wat beperkt. We vragen daarom gezinnen die in de wijk van de school wonen zoveel mogelijk lopend naar school te komen.

 

Parkeren, Kiss & Ride:

Elke dag komen er ongeveer 300 leerlingen naar het nieuwe schoolgebouw. Om dit zo veilig mogelijk te kunnen doen, vragen wij u zoveel mogelijk lopend, of anders met de fiets naar school te komen.

Indien u toch met de auto naar school komt, kunt u of parkeren in de wijk of de Kiss & Ride zone gebruiken.

Parkeren: Wanneer u wilt uitstappen om even met uw kind(eren) mee te lopen naar de school, parkeert u op een veilige plek in de wijk. Graag niet parkeren in bochten, vlakbij zebrapaden of voor uitritten van buurtbewoners. De parkeerplaats aan de achterzijde van de school is gereserveerd voor het personeel.

Kiss & Ride zone: Indien u uw kind(eren) alleen wilt afzetten bij de school, kunt u de Kiss & Ride zone gebruiken aan de zijde van de Vondellaan. U rijdt de zone op, zet uw auto even in het parkeervak zodat andere auto’s kunnen passeren. Uw kind kan uitstappen terwijl u de motor laat draaien. Na het uitstappen, rijdt u voorzichtig naar achteren en rijdt de zone weer uit. De Kiss & Ride zone is alleen voor schooltijd en aan het einde van de schooldag open. Tijdens schooltijd wordt deze zone gebruikt als speelterrein.

C. van Leeuwenschool

H.A. Lorentzstraat 1
6961 XK Eerbeek

telefoon:
(0313) 65 17 76

e-mail:
directie@cvanleeuwen.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep