Missie & visie

De C. van Leeuwen is een open katholieke basisschool, centraal gelegen in Eerbeek. In augustus 2016 bestond onze school 50 jaar. We verzorgen al ruim 50 jaar kwalitatief goed onderwijs!

Op de C. van Leeuwen werken wij actief en doelgericht aan een veilige, rustige en ordelijke omgeving voor uw kind. We houden rekening met de verschillen tussen kinderen en we dagen kinderen uit het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is er expliciete aandacht voor sociale vaardigheden (Kanjertraining) en geven wij Engels vanaf groep 1.

Dit vinden wij belangrijk

We willen dat uw kind een leuke en leerzame bassischooltijd heeft op onze school. Om dat te bereiken is ons onderwijs zo ingericht dat alle kinderen:

• sociale vaardigheden ontwikkelen
  • op hun eigen niveau les krijgen
  • Engelse les krijgen, van groep 1 tot en met 8
  • gestimuleerd worden zelfstandig en zelfredzaam te zijn
  • extra ondersteuning krijgen als dat nodig is
  • een gezonde leefstijl meekrijgen
  • les krijgen van een dynamisch en enthousiast team dat voortdurend werkt aan de eigen ontwikkeling
  • begeleid worden door leerkrachten die actief samenwerken met de ouders

C. van Leeuwenschool

H.A. Lorentzstraat 1